Sådan dater du kvinder


Sådan dater du kvinder

I dette indlæg vil jeg lære dig de grundlæggende ting om, hvordan man dater kvinder.

Vi starter med et par misforståelser, som mange fyre tror på. Ret ofte kommer disse misforståelser fra vores velmenende mødre, søstre, veninder og fra medierne.

Der findes endda såkaldte dating tips-websites, som påstår, at de kan lære mænd at date kvinder, og hvordan de skal nærme sig kvinder, men som ikke indeholder andet end ubrugelige og dårlige råd.

Jeg kalder disse misforståelser “almindelige usandheder.”

Almindelig usandhed #1 – Udseendet har betydning

Kvinder reagerer stærkere på mænds personlighed end på deres udseende. Det gør en mands udseende næsten betydningsløst, når det drejer sig om at score kvinder.

Et godt udseende kan skaffe dig kvinders “opmærksomhed.” Men det betyder ikke, at de føler sig “tiltrukket” af dig. Fyre, der ser godt ud, bliver måske tit kontaktet af særligt dristige kvinder, men hvad så?

Hvis du har lært, hvordan du selv regelmæssigt kan henvende dig til kvinder – og det er en evne, som du sagtens kan mestre – så er det ikke noget problem.

Du skal ikke forveksle opmærksomhed med tiltrækning.

Du finder ikke mange andre websites med datingråd, der anerkender forskellen. De tekster, jeg skriver, er alle baseret på erfaringer om, hvad der virker.

Almindelig usandhed #2 – Det er et lotterispil

Forkert. Opfattelsen af at du er nødt til at være heldig, eller at det er et lotterispil, er forkert.

Et lotteri er et talspil. At tiltrække kvinder er noget, man kan lære. Det er lige så forkert som at sige, at det er et lotteri at køre bil. Det giver ikke mening!

Lær principperne her, lær at mestre de beskrevne evner, så vil de eneste numre, du skal bekymre dig, være telefonnumre. (Der er en grund til, at jeg ikke er stand up comedian, men jeg kan ikke helt sige dig, hvad grunden er).

Almindelig usandhed  #3 – Du er nødt til at have hendes families accept – yak!

Du er en mand. Mænd gør, hvad de vil, uden at bede om andres tilladelse.

Tag livet i kuglerne, og gå efter det, du vil have. Hvem interesserer sig for, hvad andre mener? Hvis du vil have noget, så gå efter det.

Du har kun brug for en persons godkendelse af de ting, du gør med dit liv – den person er dig selv.

Almindelig usandhed #4 – Du må ikke fornærme hende – bwadr!

“At forsøge ikke at fornærme kvinder” er et forældet koncept, der går tilbage til den tid, hvor kvinder ikke måtte gå på arbejde eller stemme. Det lader vi dem i det store hele slippe af sted med nu ;)

Tiderne har ændret sig. Kvinder ligner dig meget mere, end du eller medierne eller din opdragelse bilder dig ind. Kvinder elsker at tale om noget “frækt,” de elsker det mere end noget andet.

Hvis du bare er cool og ikke slimet, kan du tale om stort set alt.

Et herligt eksempel på det er Howard Stern. Hvis du aldrig har hørt eller set noget af det, han har lavet, så find noget af det. Du kan lære en masse.

Se, hvor dristigt han taler med pigerne om sex, og se på hans kvindelige gæsters reaktioner. De fniser, ser på ham med dådyrøjne og rødmer. De er tiltrukket af ham!

 Almindelig usandhed  #5 – Du må imponere hende ved at købe ting

Det er et andet koncept, der er totalt forældet. Tror du, at du kan købe dig til sex med hende? Glem det. Sådan imponerer man ikke piger.

Kvinder opdeler overordnet fyre i to kategorier – bevidst eller ej: 1. Elsker eller 2. Forsørger.

Elskertyperne er ansvarlige for fysisk tilfredsstillelse og fantastiske følelser. Kvinderne har sex med dem, går i byen med dem og har det sjovt.

Forsørgertyperne er ansvarlige for alt, hvad der har med administration at gøre i hendes liv. De er ansvarlige for at køre hende her og der, købe middage og smykker til hende, hjælpe hende med arbejde og studier osv.

Kig på dig selv og sig ærligt, hvilken type du er. Du kan ikke være begge dele.

Spørg nu dig selv, hvilken type du har lyst til at være?

Kunne du svare ja til, at du gør alt det, en “forsørger” gør – og alligevel prøver du at blive hendes “elsker?”

Du er nødt til at holde op med at købe hendes hengivenhed med gode gernninger. Sådan får man fat i pigerne. Sådan får du fat i en kæreste.

“Ingen god gerning forbliver ustraffet” (Rick H.) Tænk lige over det!

Hvad holder dig og mig tilbage?
Der er en enkelt ting, der frem for noget andet holder fyre tilbage fra at få det, de vil have, når det drejer sig om kvinder og om at invitere kvinder ud.

Den ting er frygt for afvisning.

Du skal lige til at spørge den kvinde på jobbet, som du har et godt øje til, om hun vil med på en date. Men pludselig føler du en knugende, brændende fornemmelse i maven. Sommerfugle, ville nogle sige.

Du begynder at ryste, og din hjerne er tom. Dine hænder føles klamme. Du har bare lyst til at løbe din vej.

Det er frygt for afvisning, når den er værst!

Sådan kommer du videre

Der er en måde at håndtere den situation. Den mest effektive metode er at være velforberedt. Du har brug for en plan.

Når skuespillere kender deres manuskript forfra og bagfra, kan de håndtere sceneskræk. Når musikere har øvet deres stykke, til de kan det i søvne, kan de godt håndtere sommerfugle i maven.

Når jeg siger plan, mener jeg ikke en A-B-C-strategi. Jeg mener heller ikke nogle replikker, som du har lært udenad foran spejlet.

Den slags ting er kun en støtte.

Hvis du lige er begyndt at date, kan de være til gavn. Men snart vil du få lyst til at droppe den slags trick og være det, jeg kalder The Real Deal.

Hvis jeg var bryder, ville det være mit navn i ringen. Og jeg ville spille “Wake Up” af Rage Against The Machine, når jeg gik i ringen, raaaaaargh!

Nå, men tilbage til virkeligheden. Det, jeg taler om, er ikke en A-B-C-formular. Det er  snarere en overordnet ide om, hvad du vil have ud af en situation, og hvordan du vil opnå det ønskede resultat.

Når du for eksempel vil invitere en pige ud, kan du lægge en plan som denne:

- Jeg henvender mig til en kvinde (en kompetence, jeg har lært)

- Jeg er mig selv og opfører mig naturligt, når jeg er sammen med hende, så vil hun føle sig tiltrukket af mig (jeg bruger “evner” såsom evnen til at fortælle en historie, drille eller spille rollespil etc.)

- Jeg udtrykker min oprigtige tiltrækning til hende (når jeg har fundet på noget, som jeg er oprigtigt tiltrukket af, hvilket også kan læres).

- Vi bruger lidt tid på at lære hinanden at kende. Det er også noget, man kan lære, og det omfatter bl.a., at man fortæller hinanden om sine værdier, forventninger og syn på livet etc.

- Jeg fører an, når det handler om at planlægge vores møder i fremtiden, og her beder jeg bl.a. om hendes telefonnummer. (Ved du hvad – det er også en kompetence, man kan lære).

Sådan skaffer du dates

- Sørg først for gensidig tiltrækning

- Få kontakt med hende på et dybere plan

- Udvis et stærkt lederskab, når du lukker dialogen.

Næste skridt

Når du har hendes telefonnummer, er det næste skridt at planlægge en date.

Her har du et par muligheder at vælge imellem:

- Aftal daten straks

- Aftal daten telefonisk

- Aftal daten over sms.

Rækkefølgen er vigtig. Ideelt set vil du helst arrangere daten personligt og på stedet. Det næstbedste er en telefonsamtale, og den sidste mulighed er vha. sms.

Det er bedst at lave aftalen på stedet, fordi den gode kemi er til stede i det øjeblik. Hun mærker det, og du mærker det. Det føles naturligt at aftale en date.

Når du forsøger at lave en aftale over telefone eller sms, har du afbrudt forbindelsen til den følelse, hun havde, da hun mødte dig, og den følelse, hun har, når du ringer eller sms’er. Derfor er du nødt til at genopbygge den følelse hos hende.

Det er hårdt arbejde. Jeg går ind for effektivitet. Et andet ord for det samme er dovenskab. Der er ingen grund til at gøre mere arbejde, end du er nødt til.

Hvis hun virkelig er vild med dig, så kan det godt virke at planlægge en date per sms. Men sandsynligvis taler for, at hvis hun ikke er vildt forelsket, vil hun enten finde på en undskyldning for ikke at mødes, eller hun vil melde afbud i sidste øjeblik (jeg taler af personlig erfaring her).

Derfor er det meget nemmere at aftale tingene personligt.


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar