Få kontrol over dit parforhold


Få kontrol over dit parforhold

I ethvert forhold er der en magtkamp. Denne dynamik er sund, ligesom skænderier er. Uden disse dårlige tider vil vi ikke værdsætte de gode ting i forholdet.

Hvis man efter et kæmpe skænderi med partneren kommer frem til en løsning, føler man sig mere forbundet end nogensinde før. Det bitre gør det søde meget sødere.

OK, nok teori for denne gang. For at tage kontrol over sit parforhold, skal man ikke overdrive og forsøge at tage kontrollen alene. Men man skal slå fra sig. Sæt hende ikke på en piedestal, for tro mig, hun vil have det alt for godt deroppe. Det vil ikke være let for dig at få hende ned på dit eget niveau igen, og hun vil gøre modstand. For når en kvinde bliver sat på en piedestal, giver det hende magt. Kvinder elsker den følelse, og hvis du prøver at tage det hele fra hende igen, bliver du hendes fjende.

I stedet skal du tage det roligt. Tag små skridt, og brug små midler for gradvis at bringe hende tilbage til en status som et “normalt” menneskeligt væsen snarere end en gudinde, så opdager hun det måske ikke. Måske kan du afvise hendes ønsker om småting.

Hvis du går ned ad gaden sammen med hende, og hun bevæger sig hen imod en Pepsi-automat og beder dig om at købe en Pepsi til hende, kan du sige nej. Gentag denne øvelse, indtil hendes ubevidste ikke længere fortæller hende, at du er den fyr, hun kan tage for givet og bruge, som hun har lyst, men i stedet betragter dig som en mand, hun kan respektere og elske.


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar