Hvordan får jeg kæresten i humør til sex?


Hvordan får jeg kæresten i humør til sex?

Det spørgsmål burde du faktisk aldrig være nødt til at stille! Bare fordi din pige ikke er i humør til sex, betyder det ikke, at DU ikke kan sørge for, at hun får lyst til sex.

Der er nogle få skridt, der skal tages, og det første er at gøre hende glad og munter. Hun vil aldrig gå direkte fra den tilstand, hvor hun ikke har lyst til sex, til hot og vild, uden at hun først  føler sig glad og ubekymret. Gør hende glad med ord, og få hende til at smile.

Når hun først er i godt humør, kan hun trappe situationen op og begynde at overføre den muntre stemning, du har skabt, til noget fysisk – men IKKE seksuelt. Leg slagsmål, kild hende, jagt hinanden med vandpistoler (LOL) – hvad hun nu en synes er sjovt.

Tænk på nogle situationer, hvor I har haft det sjovt sammen, og husk de sjove fysiske ting, hun elsker at gøre med dig, når I to bare leger sammen.

Nu hvor du har sat hende i godt humør, har hun det sjovt, og du har tilføjet fysisk element til blandingen. Alt, hvad du behøver at gøre nu, er at ride videre på de positive vibrationer, indtil hun taber trusserne. Det er en naturlig ting, og for hende vil det føles fuldstændig selvfølgeligt.

Hun vil ikke engang kunne huske, at hun “ikke havde lyst”, når I to først er i fuld gang. Der er ikke tale om manipulation, så du må ikke tro, du gør noget forkert. Når en kvinde siger, at hun ikke har lyst til sex, betyder det, at hun overordnet ikke er i så GODT humør, at hun kan føle sig seksuelt opstemt. Når du først har gjort det, jeg netop har forklaret, har du ændret hendes humør til det bedre, og det får I begge fordel af.

Godt humør + sjov + fysisk kontakt = sex.


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar