Hvordan får jeg min ekskæreste tilbage?


Hvordan får jeg min ekskæreste tilbage?

Vil du gerne have din ekskæreste tilbage efter et smertefuldt brud? Hvis du forsøger at klare et brud, kan du i hvert fald trøste dig med et indiskutabelt faktum – du er ikke alene.

Selvom dit brud utvivlsomt er unikt, går tusindvis af par over hele verden hver dag fra hinanden og finder sammen igen. Det er en kendsgerning, at de fleste brudte forhold kan genoptages. Faktisk vil jeg på baggrund af erfaringen sige, at 90 procent af alle forhold kan reddes. Den vigtigste forskel mellem de par, der finder sammen igen, og personer, der ikke finder sammen, er måske blot den fremgangsmåde, de følger, når de prøver at genoptage forholdet.

Når man får øjnene op for den kendsgerning, vil man måske undre sig over, hvorfor der er så mange singler og fraskilte på markedet? Hvis næsten alle forhold kan reddes, hvorfor fortsætter folk så deres liv i stedet for at vinde deres eks tilbage?

Svaret på det spørgsmål er, at selvom nogle forhold virkelig kan reddes, forsøger mange at gøre det på den helt forkerte måde. I stedet for at bruge velafprøvede metoder, som har været testet igen og igen, tror de på nogle populære – og i de fleste tilfælde altødelæggende – myter.

For eksempel bliver de ved med at forfølge og chikanere deres eks, bombarderer vedkommende med breve og sms’er og tigger og beder eksen om en genforening.

Men til forskel fra hvad du måske har hørt eller set i Hollywood-film, virker de metoder aldrig.

Måske har du set den episode i din yndlings-soap, hvor fyren dukker op ved sin ekskærestes hjem med nogle roser, udtaler nogle velvalgte ord, og i løbet af få minutter er alting glemt og tilgivet.

Jeg hader at være den, der afslører det for dig, men den slags trick virker aldrig i virkeligheden.

Faktisk er de mest konventionelle forsøg på at vinde ekskærestens interesse og få vedkommende til at skifte mening helt og aldeles forkerte.

Den primære årsag til at de ikke virker, er, at de som regel er i overensstemmelse med konventionel viden om dating. Kort sagt er disse metoder i bund og grund metoder til at vinde opmærksomhed hos en person af det modsatte køn – men ikke til at vinde en kæreste tilbage.

Overraskende nok viser bruddet, hvilken retning du skal gå for at vinde din kæreste tilbage. Selvfølgelig er det ikke din opgave på det tidspunkt; for, som du vil opdage, kan det være en omfattende proces at vinde sin ekskæreste tilbage. Men den måde, du håndterer bruddet, kan gøre vejen til genforening enklere eller sværere.

Efter en omfattende research, personlig erfaring og møder med nogle, der har brudt med hinanden og genoptaget forholdet,  står det mig klart, at personer, som har fundet sammen igen, har gjort noget for at få det til at ske.

Personer, som ikke har fundet sammen igen, gjorde dumme fejl og spildte tiden, selvom de kunne have reddet deres forhold. Jeg ved, hvad jeg ville vælge, hvad med dig?

 


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar