Genfundet Wingman


Genfundet Wingman

Jeg havde den perfekte wingman, inden jeg blev en del af scoringssamfundet. Han var den, der introducerede mig for forførelse. Vi brugte vores tid på gymnasiet på at lede efter bedre måder at forføre kvinder på, og vi eksperimenterede med alt lige fra skuespil til sprogvidenskab. Da de tre år var overstået, havde vi en hel del historier at fortælle.

Efter gymnasiet endte han og jeg på modsatte sider af jorden, og jeg måtte lede efter en ny wingman. Efter et par mislykkede eksperimenter med diverse kommende scoringsartister, besluttede jeg at give op og tage i byen alene. Sådan fortsatte jeg på egen hånd i flere år.

Da jeg begyndte at overgå hold af wingmen, i forhold til færdigheder, begyndte jeg også at tænke, at hele ideen om at have en wingman var fjollet. Jeg mente, at en wingman ikke var meget mere end en simpel krykke for de fleste fyre – en, de kunne klynke til for beroligende ord, når de mislykkedes, eller en, de kunne få ros af for nogle små succeser.

Det var ikke før sidste weekend, at min wing og jeg blev bragt sammen igen; single og erfaren. Det var spektakulært. Vi gjorde piger svimle med begejstring og entusiasme. Jeg havde glemt, hvordan det var at have en partner på den måde. Det ændrede min opfattelse af wingmen. Jeg har nogle nye ideer om, hvad det vil sige at være en god wingman, hvad der burde forventes af dem, og hvordan man bruger dem.

Din wingman konkurrerer ikke med dig

Hvis du føler, at du er i konkurrence med din wingman, eller at han er i konkurrence med dig, så find en ny. Aftenen bør handle om at dele et eventyr, ikke hvem der får pigen.

Din wingman er opmærksom på dine fejltrin

Wingmen bør stræbe efter at forbedre hinanden. Du skal ikke være bange for at fortælle ham det, hvis du lægger mærke til, at din wing har mangler på et bestemt område.

En wingman tilføjer altid værdi

Den her er virkelig vigtig. Du skal altid tilføje værdi. Gør aldrig nar af din wing, og forsvar ham, når du kan, hvis andre driller ham. At have den slags forbindelse vil vise styrke.

Vælg en wingman tæt på dine egne evner

Der er en forskel på en lærer og en wingman. En wingman spiller spillet på dit niveau og virker som en holdkammerat. En lærer skubber dig frem og lærer dig, hvad du skal gøre i spillet. Hvis du danner ramme med en ven, der er lysår foran dig, tænker du ikke på ham som en wingman – tænk på ham om en lærer og forvent, at han oplever succes oftere, end du gør. Lær af hans succeser og tag hans kritik alvorligt.

Din wingman kender dit materiale fra top til bund

Min wingman og jeg skabte det meste af vores materiale sammen – vi har talt åbent om vores spils vanskeligheder så meget, at han præcist ved, hvor jeg er i forførelsen, og hvordan han kan hjælpe, når han hører jeg er midt i en rutine. Hvis du har en wingman, så brug et par timer på at gennemgå din stil, når det kommer til forførelse, dine rutiner og nogle mulige steder, hvor han kan være nyttig.

Lad vær med at brug din wing som en krykke

Alt for mange fyre tager i byen med nye wingmen og gør intet andet end at stå og snakke teori, inden de på vej ud opfinder undskyldninger for ikke at have nærmet sig nogen. Hvis du befinder dig i en situation, hvor du bruger hele aftenen på at snakke med din wingman, i stedet for at tilnærme dig piger, så drop ham og begynd at arbejde på egen hånd.


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar