Grundlæggende for The Game: Regel nummer 1


Grundlæggende for The Game: Regel nummer 1

Regel nummer et: Lad vær med at kigge ind i lyset

Ethvert instinkt, du som en sund, varmblodet mand besidder, skal undertrykkes i det øjeblik, du træder ind i et lokale, hvis du vil have succes med at møde kvinder.

I indgangen står en blondine iført en T-shirt, der er to størrelser for lille med ordene ”Jeg stjal din kæreste.” Hvis du kigger hen imod trapperne, kan du være heldig at få et glimt op under brunettens nederdel. Og så er der den kvinde i hjørnet, som du vil undersøge nærmere for at beslutte, om hun er attraktiv eller ej.

Lad vær.

Klubben, baren, cafeen – hvor end du tager hen for at møde kvinder – er en optræden. Du er altid overvåget. I det øjeblik du begynder at stirre eller evaluere en kvinde foran dig, har du netop diskvalificeret dig i forhold til alle kvinder bag dig.

Det er ikke bare fordi, at du virker uhyggelig og desperat, men også fordi, at dig og dine venner ikke virker til at være interessante, sjove eller værd at møde. En mand, der har succes med at være sammen med kvinder, savler generelt ikke, hver gang en anden passerer forbi.

Her er nøglen til at gå i byen: Alle vil være sammen med den mest populære person i lokalet. De fleste grupper i lokalet kender dog sjældent de andre, og derfor skal du i stedet skabe den illusion, at du på det tidspunkt er populær.

Sørg for, at du ikke bliver taget i at kigge rundt og ikke have det sjovt, så snart du træder ind i lokalet. Vær fordybet i en animeret samtale med dine venner, fordi dine venner er de sjoveste og mest interessante mennesker i lokalet. Smil, grin og udøv opmærksomhedstiltrækkende bevægelser. Det skal se ud som om, at I ikke er der for at møde kvinder. I er der, fordi I nyder hinandens selskab.

Og når du så på et tidspunkt ud af øjenkrogen får øje på pigen, der var iført den stramme ”jeg stjal din kæreste” T-shirt, drejer du rundt og starter en samtale.

Hun undrede sig over, hvornår du ville bemærke hende.


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar