Grundlæggende for The Game: Regel nummer 2


Grundlæggende for The Game: Regel nummer 2

Tøv og alt er tabt

En af de største fejl, du kan begå, når det kommer til at møde kvinder, er at tænke for meget. I den forrige artikel diskuterede vi vigtigheden af at ligne en, der har det sjovt, fra det øjeblik, du bevæger dig indenfor, i stedet for at savle over alle, som er iført en kjole eller nederdel. Nu er det tid til at lære, hvordan du bør bevæge dig nærmere.

Det vigtigste råd, min scoringsmentor – en ranglet illusionist kendt som mysterium – lærte mig, var tre sekunders-reglen. Det betyder i bund og grund, at du har tre sekunder til at nærme dig en hende, når du får øje på en kvinde, du er tiltrukket af. Hvis du venter længere, vil en af to ting ske.

Enten vil hun opdage, hvordan du stirrer på hende og blive utilpas, hvilket vil afslutte spillet, inden det overhovedet er gået i gang. Mere sandsynligt er det dog, at du selv tænker over det for længe og, som resultat deraf, bliver for nervøs til at gøre noget ved det. Du vil benytte dig af enhver undskyldning for ikke at tage chancen, og ord som ”så pæn er hun alligevel ikke” og ”hun er så køn, at hun sikkert ikke ville bruge tid på en fyr som mig alligevel” er i den situation at finde i manges tanker.

Ved du hvad? Det er ligegyldigt, om hun er køn eller ej. Hvis du stopper med at evaluere hende, vil du fremstå som desperat og overfladisk (hvilket du naturligvis er, men det behøver hun ikke vide endnu).

Ta’ i stedet en dyb indånding, få den nervøse stemme til at klappe i, og vov pelsen. Det værste, der kan ske, er at hun ignorerer dig eller lader som om, at hun skal på toilettet. Du skal ikke engang stoppe op og tænke over, hvad du skal sige. Når først du er forpligtet til tilgangen, vil du være nødt til at sige et eller andet. (I en fremtidig artikel præsenterer vi en række fejlsikre åbningslinjer.)

Find under samtalen ud af, om hun er en kvinde, du vil tilbringe mere tid med. Hvis det ikke er tilfældet, er det værste, der kan ske, at du fremstår som populær for de andre kvinder i lokalet. I sidste ende vil du nemlig henvende dig hos dem, hvis det ikke fungerer med den her.


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar