Grundlæggende for The Game: Regel nummer 3


Grundlæggende for The Game: Regel nummer 3

Du er for stolt til at tigge

Hvis du nogensinde er blevet konfronteret af en tigger, så har du sandsynligvis ikke taget ham med hjem. Alligevel formår mange mænd at opføre sig som tiggere, når de skal i kontakt med kvinder. For at mestre tilgangen – den del af opsamlingen, som skaber frygt i hjertet på de fleste af os – inden du overhovedet åbner din mund, er der et par ting, du er nødt til at huske for at undgå en afvisning.

Det tager kun en kvinde få sekunder at bedømme dig, når hun får øje på dig. Og det er en ganske simpel bedømmelse: ja eller nej. For at sikre, at du får et ja, er der tre nøgleregler at huske, som adskiller dig fra tiggerne.

Det handler først og fremmest om at smile, når du bevæger dig imod en kvinde. Selv hvis det ikke forekommer naturligt for dig, så tving det frem. Hvorfor? Det disponerer kvinden, du skal til at indlede en samtale med, til at svare positivt. En besynderlig mand, der bevæger sig nærmere, kan være en skræmmende ting.

Derefter er det vigtigt, at du udviser en tilsvarende eller en anelse mere energi end kvinden eller gruppen, du om et øjeblik skal bruge tid på at snakke med. De fleste tager i byen for at have det sjovt, så hvis du er en person, der kan bidrage til deres sjov, vil du være velkommen i gruppen. Modsat gælder det dog også, at du aldrig bliver en del af gruppen, hvis du medbringer negativitet og sure miner, uanset hvad du siger.

Til sidst, når du åbner munden, så lad vær med at starte med at sige ”jeg beklager” eller ”undskyld mig.” Ja, din familie har med stor sandsynlighed opdraget dig til at være høflig, men hvis du indleder en samtale på den måde, lyder du som en, der skal til at spørge om byttepenge.

Hvor mænd generelt er tiltrukket af skønhed, er kvinder generelt tiltrukket af status.
En mand af høj status undskylder aldrig for sin tilstedeværelse.

Læs også:
Grundlæggende for The Game: Regel nummer 1
Grundlæggende for The Game: Regel nummer 2


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar