Grundlæggende for The Game: Regel nummer 4


Grundlæggende for The Game: Regel nummer 4

Forbliv et skridt foran deres indvendinger

Så snart du overhovedet bevæger dig i nærheden af en kvinde eller en gruppe mennesker, du ikke kender, vil de i tæt på alle tilfælde tænke to ting:

 

  1. Hvad vil han?
  2. Hvor lang tid har han tænkt sig at blive?

Hvis du til tilfredshed kan besvare begge spørgsmål, kan du undgå den mentale lussing, en afvisning i mange tilfælde resulterer i. Hvis ikke, så vil du høre ord, enhver pickup kunstner for alt i verden ønsker at undgå:
”jeg skal på toilettet” eller, endnu værre, ”jeg har en kæreste.” Det betyder ikke nødvendigvis, at hun reelt har en kæreste, hvis du hører netop de ord tidligt i samtalen. Det betyder, at du har gjort hende utilpas.

Du kan imødekomme den første indvending ved at fortælle hende, hvorfor du har sat gang i samtalen. Er kvinden eller gruppen ikke tiltrukket af dig til at starte med, er den generelle regel for en åbning, at du rolig og tålmodigt nærmer dig under radaren. Du kan spørge om hvad som helst, du er interesseret i at vide mere om, så længe du undgår at fremstå som sexfokuseret, uhyggelig, nørdet eller psykopatisk.

På et tidspunkt i løbet af samtalens indledning, kan en sætning med begyndelsen ”grunden til, at jeg spørger, er fordi” være et altafgørende redskab. Har du indledt samtalen ved at stille spørgsmålstegn ved en vens forhold og de tilhørende problemer, kan du bagefter forklare, at du spørger, fordi du har forsøgt at vejlede din ven, men at han i stedet ønsker en kvindes mening.

Nu til den svære del: at håndtere den anden indvending. Løsningen er i det her tilfælde, hvad de kalder en tidsmæssig begrænsning. Fortæl dem halvvejs igennem din historie, at du kun kan være en del af selskabet i et par sekunder mere, fordi du er nødt til at vende tilbage til dine venner. Hvis du understøtter det med kropssprog, der demonstrerer, at du er klar til at forlade dem når som helst, kan de slappe af og lytte til, hvad du har at sige, fordi de ikke længere behøver at bekymre sig over, hvordan de skal slippe af med dig.

Dit mål derefter er naturligvis at være så interessant og at fremvise en sådan vindende personlighed, at de ikke vil have, at du forlader dem. Nogensinde.


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar