Skønhed OG intelligens?


Skønhed OG intelligens?

Mænd, der er frustrerede over deres sociale liv, skyder ofte skylden på ting, som kan opdeles ud fra intelligens. De tror, at de er for kloge og for ”nørdet” til at konkurrere med de muskuløse kødhoveder, der befinder sig omkring baren. Eller også antager de, at en attraktiv kvinde er kedelig og ikke vil være i stand til at matche deres egen intellektuelle nysgerrighed.

Videnskabelig forskning i England og USA har dog bevist, at attraktive mennesker i snit scorer næsten 14 point mere end gennemsnittet, når det kommer til forskellige IQ tests.

Forskeren Satoshi Kanazaw, der arbejder som forsker for London School of Economics, forklarede for Sunday Times, at ”fysisk tiltrækken er betydeligt, positivt forbundet med general intelligens, både med og uden kontrol over social klasse, kropsstørrelse og helbred,” og det var et meget omtalt emne tidligere på året.

Så hvis du tager dig selv i at gøre antagelser om en eller andens hjerne, baseret på deres fysiske skønhed, så stop dig selv, og gør dig i stedet klar til at diskutere kvantefysik med supermodellen.

Skulle du være interesseret i at læse mere om Satoshi Kanazaws forklaring, så kan du finde viden her.


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar