“The Secret Society” på natklubber – Del 2


“The Secret Society” på natklubber – Del 2

I forrige uges indlæg forklarede jeg, hvad det hemmelige samfund eller “scene” i virkeligheden er. I denne artikel vil jeg forklare, hvilken rolle fyre spiller. Jeg vil også vil opliste de fem vigtigste punkter for dem, der gerne vil forstå, hvad scenen er.

Men først en hurtig advarsel. Jeg fik masser af kommentarer til det sidste indlæg med variationer over spørgsmålet: Er det værd at engagere sig i “scenen?” Jeg kan ikke besvare det spørgsmål for jer. Personligt går jeg på det her tidspunkt i mit liv ikke derhen mere end en eller to gange om måneden. Jeg har ikke gjort det i seks år, og jeg indser nu, at jeg er gladere, når jeg ikke er der.

Men andre mennesker (fx min værelseskammerat) går derhen hver uge, og det er altid nyt og spændende for dem. Som med de fleste andre spørgsmål om, hvordan man scorer, skal man selv beslutte, hvad der er vigtigt for en.

Nu til den rolle, fyrene spiller i det hemmelige samfund. I sidste uge afslørede jeg forskellige pigetypers rolle. I denne uge vil jeg tage et kig på fyrene.

Et hurtigt kig på de civile. De fleste af dem, der er i klubberne i weekenden, kalder vi civile. En civil er en fyr eller pige, der ikke er engageret i det hemmelige samfund, men som er blevet overtalt til at komme af en ven, eller som deltager ved en særlig lejlighed. Sommetider kaldes disse personer også turister. Nu, da jeg selv har forladt det hemmelige samfund, er jeg ironisk nok selv en turist, når jeg går derhen.

Mellemmænd
Mellemmændene er en lusket flok. Eller de gode mellemmænd er i det mindste luskede. En mellemmand har tre opgaver i det hemmelige samfund: 1: Han skal holde fyre ude, indtil det er absolut nødvendigt at lukke dem ind. 2: Han skal finde rige fyre, som vil betale for at blive betjent ved bordet. 3: Han skal have en narkoforbindelse. Gode mellemmænd fungerer som mellemledere mellem rige fyre og hotte piger og stoffer.

Stjerner og spillere
De fyre kan virkelig ødelægge dit spil. Justin Timberlake stjal engang piger fra mig tre uger i træk på Cabana Club i Hollywood. Jeg ville nok have troet, at det var et tilfælde, hvis ikke han havde blinket til mig, den sidste gang han gjorde det. Stjerner er dine værste konkurrenter. Især når det drejer sig om den bedste ene procent af pigerne i klubben.
Men spillere er faktisk endnu værre end stjerner, fordi de ofte betaler mellemmændene for at bringe piger hen til deres bord.

Medlemmer
Medlemmer er anderledes end mellemmænd, spillere og 30 K millionærer. Medlemmer er “cool guys.” Det er de fyre, som bliver lukket ind straks, uanset om har piger med eller ej. De går til de hotteste fester og klubber og kender alle mennesker. Generelt er de ikke særlig succesfulde på andre af livets områder, men de er gode til at netværke i klubber. Nogle af dem er gode til at score piger, andre er meget mere interesserede i stoffer.

Civil
En civil fyr venter hele ugen på at gå i den hotte klub, han har læst om eller set i en episode af Entourage. Han tager sin bedste skjorte på og tager hen til klubben med en stor gruppe lige så anonyme kammerater. Civile får ironisk nok det hemmelige samfund til at hænge sammen ved at bruge deres surt tjente penge til at dække gebyrer, drinks til 12 dollars osv.

Det var de fyre, du kan møde i det hemmelige samfund. Nu vil jeg afsløre, hvad jeg tror er de fem vigtigste regler.

Regler i det hemmelige samfund

1. Alt drejer sig om at være hot. Jo hottere klub, dj, vært osv., jo bedre er det. Men i det hemmelige samfund er ting ikke hotte ret længe. Tænk over det her: SBE er en førende virksomhed i nattelivet. De har et antal hotte klubber i Miami, New York og Los Angeles. Men deres klubber bliver lukket efter 12-18 måneder, så lukker de, og nye åbner. SBE lever i overensstemmelse med punkt 1, og derfor er de førende på området.

2. Alle er single i klubben. Der er nærmest en uskreven regel om, at hvis man er i klubben uden sin bedre halvdel, er man lige så single som en dollarseddel. Derfor får du aldrig nogen klager fra andre, når du prøver at score i det hemmelige samfund. Kærester findes ikke, når klubbens døre åbner sig.

3. Alle forfølger selvisk deres egne interesser. Klubben er et konkurrencesamfund. Konkurrencepræget er endnu stærkere end i andre miljøer, og konkurrencen er åbenlys. Pigerne konkurrerer med hinanden om at være den cooleste pige, der møder fyre af den højeste værdi. Fyrene kæmper om den hotteste af de hotte piger. I disse miljøer opfører folk sig dårligt for at få, hvad de vil have.

4. Folk er måske ikke dem, de ser ud til at være. Hvis nogen fortæller mig, hvad de arbejder med i det hemmelige samfund, tager jeg det med et gran salt. Alle er producere, musikere, skuespillere, virksomhedsejere, fotomodeller eller kunstnere. Ingen er bare en almindelig motherfucker. Det betyder, at man skal være skeptisk, når man møder nogen, som er for gode til at være sande i det hemmelige samfund. Der er store chancer for, at de bare lyver.

5. Pigerne lyver dig lige op i ansigtet uden at sige et ord. Piger i det hemmelige samfund er flottere klædt end på nogen anden dag i deres liv, muligvis bortset fra deres bryllupsdag. På den måde lyver de for dig. Hendes hår er ikke så langt, det er hestehårs-extensions, hendes bryster er ikke så store, det er enten en push up-bh, eller også har hun fået ordnet brysterne, hendes ansigt er ikke så glat, det er ikke andet end make-up.

Det sidste bringer mig til min sidste pointe om det hemmelige samfund: Det er en illusion. Der er helt sikkert nogle af de her folk, der lever fantastisk sjove liv, som flyver i privatfly og fester med stjerner, men der er langt imellem dem. De fleste er der, fordi de ikke kunne klare sig i den virkelige verden, og de bliver i denne mærkelige udgave af gymnasiet i stedet for at blive voksne. Det er, præcis hvad det er: et gymnasium. Hvem er den mest populære, hvem kender folk? Men hvem interesserer sig for det?

Det gør jeg bestemt ikke, men jeg ved, at mange af jer fyre måske stadig gør det. Forhåbentlig har dette indlæg orienteret jer om, hvordan visse ting fungerer.


Ingen kommentarer

Skriv en kommentar